Welkom bij Elif Foods, waar we trots zijn op ons uitgebreide assortiment aan Halal diepvriesproducten. Elk product is zorgvuldig samengesteld om aan de wensen van onze klanten te voldoen, met authenticiteit, gemak en hoogwaardige ingrediënten als kernwaarden.

Ons doel is om consumenten hoogwaardige Halal diepvriesopties te bieden, zodat ze moeiteloos kunnen genieten van smaakvolle en authentieke gerechten in hun eigen huis.

We begrijpen dat klanten op zoek zijn naar smakelijke oplossingen die snel en eenvoudig te bereiden zijn, en daarom produceren wij een divers assortiment om aan deze behoeften te voldoen.

Wat ons assortiment uniek maakt, is niet alleen de Halal certificering, maar ook de zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en authentieke smaken die we aanbieden. Onze producten zijn samengesteld met aandacht voor detail, resulterend in een ongeëvenaarde smaakervaring.

Waarom Elif Foods?

Elif Foods Döner Kebab
& Chicken Kebab 600 g

Ervaar de heerlijke smaak van authentieke kebab, nu verkrijgbaar bij alle Jumbo filialen en online op Jumbo.com.

Previous slide
Next slide

Halal retail assortiment

Adana Kebap

Elif Foods Adana Kebap brengt de heerlijke smaak van de Turkse keuken naar Nederland. Gemaakt van rundvlees en authentieke kruiden, biedt het een pittige en smaakvolle ervaring. Makkelijk te bereiden en perfect voor een smaakvolle maaltijd. Authentiek genieten, rechtstreeks uit de vriezer naar je bord!

Elif Foods Burger Patties, puur rundvlees en onze speciale kruidenmix. Geen separatorvlees, gewoon smaakvolle burgers. Makkelijk te bereiden, perfect voor een snelle maaltijd.

BURGER PATTIES

©2024 ELIF FOODS onderdeel van World of Kebab B.V.