Customer service

+31 316 340 959

Sample Page

We bieden de gemakkelijkste alles-in-één oplossing

om kebabwraps te verkopen.​

1) Custom grilled Döner

In onze kebabfabriek in Nederland bereiden we een authentiek döner kebabproduct op basis van jouw smaken, ingrediënten & vleeskeuze. We verpakken het product in consumentenverpakkingen van 1000 gram. Vervolgens stoppen we 10 van deze pakketten in een Trade unit. Vervolgens sturen wij het per pallet naar de groothandel/distributie in uw regio.

2) Dürüms

Dürüm het woord dat opgerold betekent in het Turks. De “dürüm” is qua vorm vergelijkbaar met de zachte Mexicaanse tortilla, maar is gemaakt van durumtarwe in plaats van maïsmeel. Wij werken samen met één van de grootste leveranciers van Dürüm producten. en zal u voorzien van de meest geschikte Dürüm voor uw kant-en-klare wikkelproduct.

3) Kwaliteitsapparatuur om Dürüms te bereiden​

Wat is de volgende stap naast het gebruik van kwaliteitsproducten? Om te beginnen heb je geschikte apparatuur nodig. Een vriezer om je Döner product in te bewaren. Een koude saladebar voor toppings. Een simpele grillplaat om je Dönervlees op te grillen en een tosti-ijzer om de Dürüm te roosteren is voldoende. Wij kunnen u adviseren en helpen bij het vinden van de juiste apparatuur.

4) Verkoopmaterialen

De advertenties die op de toonbank of in de buurt van de kassa te vinden zijn, worden POS-materiaal genoemd. Voorbeelden zijn baliestickers, wobblers, posters en displayflyers. Trek de aandacht van de klant om meer te verkopen. Maar ook de verpakking waarin je je product serveert is belangrijk. Want tegenwoordig draait het allemaal om de beleving. Wij ontwerpen jouw ready-to-eat in eigen huis verpakken. Zoals kebab zakjes en wrapdoosjes

De lekkerste kebab wraps bereiden

in 4 simpele stappen.

Een kebab wrap is lekker & snel gemaakt. In 4 simpele stappen maak je een kebab wrap terwijl je klant wacht. Elif Foods geeft ook een 1-daagse cursus op locatie, om uw personeel te instrueren hoe u hygiënisch, lekker en snel een kebabwrap klaarmaakt.
Hoe vouw je bijvoorbeeld een omslagdoek zodat er niets uit valt. Hoeveel vlees gaat er in een kebab wrap en welke verhouding dönervlees, sla, tomaat, komkommer, ui & saus is het beste.

1) Het Döner kebab vlees opwarmen

Al is ons vlees voorgegaard. We koken uw product nooit volledig. Dit doen we zodat de kebab niet droog wordt na het verhitten van het vlees. Het is daarom belangrijk dat je de kebab bevroren 5-6 minuten of ontdooid 3-4 minuten verwarmt. Dit doe je het beste op een professionele bakplaat.

2) De Dürum vullen met vlees, groenten & saus

Vul de dürüm met het net verwarmde kebabvlees. Vraag de klant wat voor salade hij/zij op de Dürum wil. Voeg tot slot de saus toe aan de Dürüm

3) Toast de Dürüm

Leg de vers gerolde Dürüm op de tosti-ijzer. Het maakt de Dürüm extra krokant en gloeiend heet. Het voegt mooie grillstrepen toe aan het eindproduct om uw klant nog meer tevreden te stellen.Leg de vers gerolde Dürüm op de tosti-ijzer. Het maakt de Dürüm extra krokant en gloeiend heet. Het voegt mooie grillstrepen toe aan het eindproduct om uw klant nog meer tevreden te stellen.Leg de vers gerolde Dürüm op de tosti-ijzer. Het maakt de Dürüm extra krokant en gloeiend heet. Het voegt mooie grillstrepen toe aan het eindproduct om uw klant nog meer tevreden te stellen.

4) een op maat gemaakte merkverpakking

Als laatste stap zet je de Dürüm in een op maat ontworpen wrapbox om meer merkwaarde en bekendheid toe te voegen. Uw klanten kunnen een foto maken van het eindproduct en uw product laten zien op socials.

Ons assortiment

Is alles wat je nodig hebt

Pre-grilled Beef Döner kebab

Perfect gegrild op een Döner grill. Voorgesneden en in foliezakken gedaan. U heeft 2 opties, eerst kunt u ons merk “Elif Foods” kopen. Of tweede optie kunt u kiezen voor een private label.


Private label MOQ & Prijzen op aanvraag.

Netto inhoud: 1000 g
Verkoopeenheid: 10 x 1000 g

Pre-grilled Chicken kebab

Perfect gegrild op een Döner grill. Voorgesneden en in foliezakken gedaan. U heeft 2 opties, eerst kunt u ons merk “Elif Foods” kopen. Of tweede optie kunt u kiezen voor een private label.


Private label MOQ & Prijzen op aanvraag.

Netto inhoud: 1000 g
Verkoopeenheid: 10 x 1000 g

Original Dürüm wraps

De beste wraps van harde tarwe op de markt.
Perfect voor het serveren van lekkere Dürüm style Döner. De beste durumtarwe wraps op de markt.
Perfect voor het serveren van mooie Dürüm-stijl Döner.

Netto inhoud: 1500 g • 18 pieces
Verkoopeenheid: 6 x 1500 g • 108 pieces

Custom Packaging

Serveer je wrap in een op maat ontworpen wrap karton

MOQ &  prijzen op aanvraag.

Elif Sauces

Serveer je wrap met onze Elif Sauzen. Perfect uitgebalanceerde smaak om nog meer smaak aan je wrap producten toe te voegen. We verkopen de beroemde kebab Knoflooksaus, Hete saus & populaire smaken zoals Andalousesaus & Samouraïsaus in een knijpfles van 500 ml.

Netto inhoud: 500 ml
Verkoopeenheid: 12 x 500ml

Neem contact op en start spoedig met het verkopen van Kebab Wraps.

Gegevens contact persoon
Heeft u al apparatuur zoals bijv. een saladebar, grillplaat & vriezer ter beschikking?